MISSIE EN VISIE

Onze missie en visie uitgelegd aan de hand van onze 6 USP’s

Wij begeleiden en ondersteunen elke leerling op een professionele manier naar zijn doel.

Of je nu gewoon lekker muziek wilt maken, in een bandje wilt gaan spelen of je wilt voorbereiden op toelating bij een Rockacademie of Conservatorium: wij stippelen de route uit die het beste bij jou past.

De Popschool is gericht op de muzikale vorming en ontwikkeling van de beginnende- tot aan de vergevorderde musicus, ongeacht leeftijd en/of muziekrichting, middels privélessen en/of in groepsverband.

Het lesprogramma wordt grotendeels bepaald door de muzikale voorkeur van de leerling. Dit stimuleert de motivatie en onderscheidt De Popschool van traditionele muziekscholen binnen het vakgebied.

klik hier voor ons lesaanbod

Onze docenten hebben niet alleen een afgeronde studie aan bijvoorbeeld het conservatorium, maar hebben ook als professioneel musicus praktijkervaring opgebouwd. Zo kunnen zij de leerlingen op pedagogische wijze begeleiden, met toewijding en plezier.

klik hier voor onze docentenpagina

Wij zijn ons ervan bewust dat de kosten voor jou belangrijk zijn en vinden dat iedereen van muziekles gebruik moet kunnen maken, ongeacht de financiële situatie.

Wij bieden dan ook diverse lespakketten aan. Je kunt ervoor kiezen wekelijks of om de week les in te kopen, maar met onze roostertool kun je ook zelf bepalen hoeveel lessen je wilt inkopen, afhankelijk van je beschikbare budget.

Daarnaast krijg je voor je lesgeld ook de mogelijkheid gebruik te maken van diverse extra faciliteiten.

klik hier voor onze tarieven

Je kunt bij ons zowel privé- als groepslessen volgen. Om samenspel te ontwikkelen is De Popschool steeds bezig leerlingen die graag in een band willen spelen te koppelen zodat zij een band kunnen vormen. Hiervoor worden regelmatig leerlingen-jamsessies georganiseerd waarbij de leerlingen op muzikale interesse, leeftijd en niveau worden ingedeeld.

Als de band gevormd is, volgt er bandcoaching. Onder begeleiding van het docententeam werken de nieuwe bands naar optredens toe. Je wordt volledig klaargestoomd je band en alles dat daarbij komt kijken, draaiend te houden. Daarbij kun je gebruik maken van de faciliteiten van De Popschool en bijvoorbeeld gebruik maken van de oefenruimte, audio- en clip opnames maken en grafische vormgeving inzetten.

De Popschool heeft een hoofdvestiging in Hardinxveld-Giessendam en verschillende leslocaties in Gorinchem en Woudrichem.

klik hier voor onze locaties

Eén van onze extra’s is de mogelijkheid deel te nemen aan de maandelijkse leerlingen-jamsessies. Hierdoor kun je sneller samenspel ontwikkelen onder begeleiding van het docententeam. Jaarlijks resulteert dit bovendien in de ‘Popschool CD’ waarvoor ook videoclips worden opgenomen en waarna een uitvoering zal plaatsvinden. Ook bieden we de mogelijkheid om mee te gaan naar diverse festivals en uitvoeringen, het Popschool-kamp en diverse andere evenementen die De Popschool organiseert.

klik hier voor onze evenementen en specials

Veel voor weinig, maar vooral: Kwaliteit met karakter!
Dàt is wat ‘De Popschool’ zo uniek maakt!

Onze missie en visie uitgelegd aan de hand van onze 6 USP’s

les op maat, werk aan jouw droom

klik hier voor ons lesaanbod

lage tarieven

Wij bieden dan ook diverse lespakketten aan. Je kunt ervoor kiezen wekelijks of om de week les in te kopen, maar met onze roostertool kun je ook zelf bepalen hoeveel lessen je wilt inkopen, afhankelijk van je beschikbare budget.

klik hier voor onze tarieven

verschillende locaties in regio Gorinchem

klik hier voor onze locaties

muzikanten als docenten

klik hier voor onze docentenpagina

speel samen met andere studenten

Als de band gevormd is, volgt er bandcoaching. Onder begeleiding van het docententeam werken de nieuwe bands naar optredens toe. Je wordt volledig klaargestoomd je band en alles dat daarbij komt kijken, draaiend te houden. Daarbij kun je gebruik maken van de faciliteiten van De Popschool en bijvoorbeeld gebruik maken van de oefenruimte, audio- en clip opnames  maken en grafische vormgeving inzetten.

vele extra's

Leerling-jamsessies - Bandcoaching - Audio opnames - Clip opnames - Uitvoeringen/optredens - Jaarlijks feestelijke afsluiting- Popschool-kamp - diverse evenementen

klik hier voor onze evenementen en specials

Veel voor weinig, maar vooral: Kwaliteit met karakter!
Dàt is wat ‘De Popschool’ zo uniek maakt!