Musicallessen in Hardinxveld-Giessendam

Als je graag musicallessen of een theaterles wilt volgen, kun je terecht bij De Popschool in Hardinxveld-Giessendam. Onze lessen zijn geschikt voor iedereen die houdt van zingen, dansen en acteren. Vind je het nog spannend om op het podium te staan, maar wil je wel graag schitteren voor een publiek? Wij laten je zien dat er geen reden hoeft te zijn om je zorgen te maken. In onze groepslessen Music4L krijgen alle kinderen de kans om de show te stelen en hun talent in zingen, dansen en/of acteren te ontwikkelen op het podium.

Diverse lespaketten

Privé lessen of in groepsverband

Geschikt voor iedere leeftijd

Gitaar speler

Bij onze musicallessen in Hardinxveld-Giessendam vind je een theaterles voor alle leeftijden

De groepslessen zorgen voor veel interactie tussen de kinderen. Hierbij leren ze goed op elkaar in te spelen en kunnen ze volledig zichzelf zijn. Niks is te gek tijdens een theaterles bij ons in Hardinxveld-Giessendam! De lessen zijn onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën:

Bij alle musicallessen in onze muziekschool in Hardinxveld-Giessendam staan plezier en avontuur voorop.

Meld je aan voor een van onze musicallessen

Wil je graag een theaterles of meerdere musicallessen volgen bij De Popschool in Hardinxveld-Giessendam? Meld je dan samen met je ouder(s) en/of verzorgende(n) aan via onze website of neem contact met ons op via 0184-631546 of info@depopschool.nl. Vind je zingen erg leuk, maar wil je liever niet in een musical spelen? Ook losse zanglessen zijn bij ons mogelijk!

Viool speler

Reviews

© De Popschool 2019. Alle rechten voorbehouden.
Proudly made by Brandstone