Rap

rap

te volgen als groepsles

Hardinxveld Gorinchem

Vind jij rappen fascinerend en heb je al willen weten hoe dat moet? Ben je graag bezig met rijmen en dichten? Dan zijn de raplessen van De Popschool zeker geschikt voor jou. Onze lessen zijn voor alle leeftijden en worden afgestemd op elke individuele leerling. Om mee te doen met de raplessen hoef je geen ervaring te hebben.

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt en dat het ontspannend is om muziek te maken en met muziek bezig te zijn. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren zoveel mogelijk te leren over het instrument en de mogelijkheden daarmee.

• individuele, professionele coaching en begeleiding
  • volledig op maat gemaakte lessen
  • een perfecte locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • vele extra’s waaronder bandlessen.

Jessie Jack – Rappen Doe Je Zo!

Jesse Timmer volgt sinds januari 2016 raplessen bij De Popschool en krijgt les van docent Georgios Lazakis (Double G). Na een aantal lessen heeft hij zijn eigen rap bedacht, geschreven, uitgevoerd, opgenomen en er een clip bij gemaakt!

Tijdens de raplessen wordt je begeleid door rapper en producer Georgios Lazakis. Jullie duiken samen in de moderne rapmuziek. Het doel van Georgios is om jouw leerproces zichtbaar te maken, zodat je zelf kunt zien hoe je groeit. Na elke 4 tot 6 lessen gaan jullie de studio in om audio-opnames te maken van wat je in de lessen hebt geschreven en geoefend. Klik hier om een aantal opnames te beluisteren.

Wij vinden het belangrijk om aan de slag te gaan met jouw doelen en wensen. Wil je bijvoorbeeld een feest organiseren waar jij en je vrienden kunnen optreden? Dan wordt er samen met jou een plan gemaakt om dat voor elkaar krijgen. Onder begeleiding van Georgios kun je een eigen rap of liedje schrijven, geschikte beats uitkiezen en een single of zelf een heel album maken. Wil je samen met een paar vrienden een rapgroep beginnen? Neem ze mee en krijg groepsbegeleiding.

Aspecten die tijdens de lessen aan bod komen:

• rijmen en dichten
  • tekstverwerking en analyse
  • zelfexpressie
  • uitvoerend rappen
  • samenwerking
  • composities
  • audio-opnames
  • beats maken

De lessen kunnen worden gevolgd als privéles of als groepsles. Je kunt gedurende een half jaar of een jaar lang wekelijks of om de week lessen volgen, of zelf bepalen hoeveel lessen je wilt afnemen met onze roostertool.

klik hier voor meer informatie en onze tarieven.

Gorinchem