Cajon

cajon

te volgen als groepsles

Hardinxveld Gorinchem

Vind je een drumstel te groot, maar wil je wel drumritmes leren spelen?  Of heb je al een cajon en wil je leren hoe je die kunt gebruiken? Dan zijn de cajonlessen iets voor jou! Onze lessen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, zowel beginnende als gevorderde musici. De lessen worden afgestemd op de wensen van de leerlingen. Om de lessen te kunnen volgen, heb je geen ervaring nodig.

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt en dat het ontspannend is om muziek te maken en met muziek bezig te zijn. Voor de één zal het spelen van de cajon een uitlaatklep zijn, voor de ander een manier om creatieve gevoelens de vrije loop laten te gaan. Wij zien het als onze taak om jou te stimuleren en te motiveren om meer te leren over het instrument en de mogelijkheden daarvan.

• professionele, individuele coaching en begeleiding
  • volledig op maat gemaakte lessen
  • een perfecte locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen.

Door de cajon op diverse vlakken te bespelen, kunnen de klanken van het drumstel nagebootst worden. Op die manier kun je volledige drumritmes spelen.

In de lessen wordt aandacht besteed aan samenspel en individuele speeltechnieken.

Aspecten die tijdens de lessen aan bod komen:

• diverse ritmes
  • slag en speeltechnieken
  • dynamiek, timing, groove, breaks
  • samenspel, vrij soleren, ritmegevoel

De cajonlessen kunnen worden gevolgd als privéles of als groepsles. Je kunt gedurende een half jaar of een jaar lang wekelijks of om de week lessen volgen, of zelf bepalen hoeveel lessen je wilt afnemen met onze roostertool.

klik hier voor meer informatie en onze tarieven.

Gorinchem

Bekijk ook deze lessen