Popkoor

te volgen als groepsles

OOK VOOR VOLWASSENEN

Samen zingen….

Omdat veel van onze zangleerlingen de stap van zingen in de les naar het zingen in een band of solo op een podium nog te groot vinden, zijn we ons eigen Popkoor gestart. Binnen dit koor leer je binnen een groep te zingen waardoor de stap naar een eventuele solo carrière of als frontzanger van een band een stuk makkelijker wordt. En bovendien is het natuurlijk ook heel erg gezellig om met elkaar naar optredens toe te werken.

Volg je geen lessen bij De Popschool maar lijkt het je leuk om toch mee te doen? Of wil je een keer komen kijken? Geef je dan gerust op.

Tijdens de twee wekelijkse repetities werken we onder begeleiding van onze zangdocente Renée van Rooij en ons docententeam naar optredens toe. De optredens zullen volledig verzorgt worden inclusief live band.

Het repertoire zal bestaan uit nieuwe hedendaagse popliedjes maar ook een aantal oude pop klassiekers.

Aanmelden: vanaf 12 jaar
Repetities: Donderdag om de week (oneven weken)
Tijd: van 19:00 tot 21:00 uur
Kosten: €12,50 per maand. 20 lessen in een jaar.

Wil je meedoen maar komt de repetitie tijd/dag je niet uit? Laat het ons gerust weten.

Heb je interesse?
Geef je dan op via dit formulier:

Gorinchem
Woudrichem