akoestische Gitaar

te volgen als groepsles

Hardinxveld Woudrichem Gorinchem

Voor wie?

Zowel beginners als de (ver)gevorderde gitarist kunnen bij ons akoestische gitaar leren spelen en hun talent verder ontwikkelen. Doordat onze lessen op de leerling worden afgestemd, kun je bij ons al gitaar leren spelen vanaf 6 jaar.

Bij De Popschool vinden we het belangrijk dat je plezier hebt en muziek maken ontspannend is. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren om zoveel mogelijk over het akoestische instrument te leren en alle mogelijkheden ervan.

Type gitaar of muziekstijl

Wat jou gaaf lijkt! Of je nu op een Spaanse (klassieke) of juist een Western gitaar wilt leren spelen: de muziekstijl passen wij aan jouw voorkeur aan. Zo sluiten onze gitaarlessen naadloos aan bij iedereen die akoestische gitaar wil leren spelen.

Voordelen van gitaarles bij De Popschool

Wij begeleiden en ondersteunen met veel plezier en vol passie iedere leerling om op professionele wijze zijn of haar persoonlijke doel te bereiken. Of je lekker ontspannen akoestische gitaar wilt spelen, in een band wilt spelen of toelating wilt doen bij bijvoorbeeld de Rockacademie of het Conservatorium: samen stippelen wij een route uit die het beste bij jou past.

• Individuele en professionele coaching en begeleiding
  • Volledig op maat gemaakte lessen
  • Een perfectie locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • Vele extra’s, zoals bandlessen van professionele muziekdocenten

Inhoud van de lessen

Tijdens de gitaarlessen voor de akoestische gitaar leer je hoe je met jouw favoriete muzieknummers kunt meespelen. Daarnaast leer je over de geschiedenis van het instrument, zodat je de muziek beter kunt begrijpen.

Aspecten die tijdens de gitaarlessen aan bod komen:

• Techniek (zoals aanslag, tokkel en solo)
  • Akkoordenleer (open- en barré-akkoorden)
  • Melodieleer
  • Tabs en notenschrift
  • Muzikaal gehoor

Akoestische gitaarlessen worden zowel privé als in groepsvorm gegeven. Elke les duurt minimaal 30 minuten. Het is mogelijk om een (half) jaar lang wekelijks of om de week te lessen. Of je bepaalt zelf via ons online roostertool hoeveel lessen je wilt volgen. De kosten per les zijn afhankelijk van het totaal aantal af te nemen lessen en de frequentie ervan.

Ga naar de tarieven voor alle informatie.

Woudrichem

Woudrichem