Gitaarles Hardinxveld-Giessendam

te volgen als groepsles

Hardinxveld Woudrichem Gorinchem

Voor wie?

• Zowel beginners als (ver)gevorderde gitaristen kunnen akoestische gitaarles krijgen bij ons in Hardinxveld-Giessendam of Woudrichem, om zo hun talent verder te ontwikkelen. Doordat wij onze lessen per leerling anders afstemmen, kun je bij ons al gitaar leren spelen vanaf 6 jaar. Bij De Popschool hechten we veel waarde aan plezier en ontspanning. Het is onze taak om jou te motiveren zoveel mogelijk te leren over het akoestische instrument en alle mogelijkheden ervan.

Type gitaar of muziekstijl

• Wat jou gaaf lijkt! Of je nu op een Spaanse (klassieke) of juist een Western gitaar wilt leren spelen: de muziekstijl passen wij aan jouw voorkeur aan. Zo sluit onze gitaarles in Hardinxveld-Giessendam of Woudrichem naadloos aan bij iedereen die akoestische gitaar wilt leren spelen.

Voordelen van gitaarles bij onze muziekschool in Hardinxveld-Giessendam of Woudrichem

• Wij begeleiden en ondersteunen met veel plezier en vol passie iedere leerling om op professionele wijze zijn of haar persoonlijke doel te bereiken. Of je lekker ontspannen akoestische gitaar wilt spelen, dit in een band wilt toepassen of toelating wilt bij bijvoorbeeld de Rockacademie: samen kiezen wij voor de route die het beste bij jou past. Als je gitaarles neemt bij De Popschool in Hardinxveld-Giessendam of Woudrichem, profiteer je van:

• Individuele en professionele coaching en begeleiding
    • Volledig op maat gemaakte lessen
    • Een perfectie locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen

Vele extra’s, zoals bandlessen van professionele muziekdocenten

Inhoud van de lessen

• Tijdens de gitaarlessen voor de akoestische gitaar leer je hoe je jouw favoriete muzieknummers kunt spelen. Daarnaast leer je over de geschiedenis van het instrument, zodat je de muziek beter kunt begrijpen. Aspecten die tijdens de gitaarlessen aan bod komen zijn onder andere:

• Techniek (zoals aanslag, tokkel en solo)
    • Akkoordenleer (open- en barré-akkoorden)
    • Melodieleer
    • Tabs en notenschrift

Muzikaal gehoor

• Akoestische gitaarlessen worden zowel privé als in groepsvorm gegeven. Elke gitaarles bij ons in Hardinxveld-Giessendam of Woudrichem duurt minimaal 30 minuten. Het is mogelijk om een (half) jaar lang wekelijks of om de week te lessen. Het is ook mogelijk om zelf te bepalen hoeveel lessen je wilt volgen via ons online roostertool. De kosten per les zijn afhankelijk van het totaal aantal af te nemen lessen en de frequentie ervan. Bekijk de verschillende tarieven voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis gitaarles bij ons in Hardinxveld-Giessendam of Woudrichem

Gorinchem

Hellouw