Piano/Keyboard

piano/
keyboard

geen groepsles

Heb je altijd al piano willen spelen of heb je op zolder nog een keyboard staan die je uit het stof wilt halen? Dan zijn piano-/keyboardlessen iets voor jou. Doordat onze lessen worden afgestemd op de individuele leerling kun je bij ons al vanaf 6 jaar piano of keyboard leren spelen.

Voor ons is het maken van plezier het allerbelangrijkste. Muziek maken en daarmee bezig zijn moet vooral leuk blijven. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren om steeds meer te leren over het instrument en de mogelijkheden daarvan.

Type muziekstijl

De piano is een veelzijdig instrument en met zijn prachtige klank geschikt voor allerlei muziekstijlen: van klassiek tot jazz en pop; van solo-instrument tot begeleidingsinstrument.

• individuele, professionele coaching en begeleiding
  • volledig op maat gemaakte lessen
  • een perfecte locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • vele extra’s waaronder bandlessen.

Door het volgen van deze lessen, krijg je het instrument stap voor stap onder de knie en leer je elk muziekstuk tot een goed einde te brengen.

Je leert op speelse manier noten lezen en akkoorden spelen. Daarnaast leer je over de geschiedenis om zo de muziek en het instrument beter te begrijpen.

Aspecten die tijdens de lessen aan bod komen:

• bespelen van het instrument, houding (techniek)
  • akkoorden, melodie, harmonie en solfège (gehoor)
  • notenschrift lezen en schrijven (kennis)
  • liedjes spelen (repertoire)
  • improvisatie en samenspel (muzikaliteit)

Of je nu gewoon lekker wilt pianospelen, in een bandje wilt spelen of je wilt voorbereiden op een toelating bij een Rockacademie of het Conservatorium: samen met jou stippelen wij de beste route uit om jouw doel te behalen.

De piano-/keyboardlessen worden als privéles aangeboden. Je kunt gedurende een half jaar of een jaar lang wekelijks of om de week lessen volgen, of zelf bepalen hoeveel lessen je wilt afnemen met onze roostertool.

klik hier voor meer informatie en onze tarieven.

Hellouw