Theorie/Solfege

Theorie/ solfège

geen groepsles

Theorie/Solfege

De ervaring leert dat leerlingen die vorderen in het bespelen van hun instrument, vragen krijgen naar de achterliggende theorie. Daarom biedt De Popschool individuele lessen aan in algemene muziektheorie/ solfège. De kennis van het notenschrift en/of de tablatuur verrijkt de vaardigheid en de veelzijdigheid van de leerlingen. De lessen worden aangeboden voor zowel beginners als gevorderden.

De reden dat De Popschool deze verdiepende theorielessen individueel aanbiedt, is omdat de vraag van iedere leerling uniek is. Voor beginnende leerlingen kan de gevorderde theorie te droog zijn, wat hen kan ontmoedigen. Om hen juist te stimuleren in hun enthousiasme voor de muziek, biedt De Popschool theorielessen op hun eigen niveau. Dat maakt leren leuk en interessant.

klik hier voor onze tarieven pagina.