Elektrische gitaar

Elektrische Gitaar

geen groepsles

Hardinxveld Woudrichem

Onze lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als (ver)gevorderde gitaristen. Doordat onze lessen worden afgestemd op de leerlingen kun je bij ons al gitaar leren spelen vanaf 6 jaar.

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt en dat het ontspannend is om muziek te maken en met muziek bezig te zijn. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren zoveel mogelijk te leren over het instrument en de mogelijkheden daarmee.

Type gitaar of muziekstijl

Het maakt niet uit op wat voor soort elektrische gitaar je wilt leren spelen of in welke muziekstijl. Wij passen de lessen aan naar jouw voorkeuren. Daardoor zijn onze lessen geschikt voor iedereen die verder wil komen met dit mooie instrument.

Het maakt niet uit of je lekker ontspannen gitaar wilt kunnen spelen, wilt samenspelen in een bandje of toelating wilt doen bij een Rockacademie of Conservatorium: samen stippelen wij de route uit waarmee jij je doelen kunt bereiken.

• individuele, professionele coaching en begeleiding
  • volledig op maat gemaakte lessen
  • een perfecte locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • vele extra’s waaronder bandlessen.

Tijdens de lessen ontdek je het instrument en leer je hoe je met jouw favoriete muziek mee kunt spelen. Daarnaast leer je over de geschiedenis zodat je jouw muziek beter kunt begrijpen.

Aspecten die tijdens de lessen aan bod komen:

• techniek (zoals aanslag, tokkel, solo)
  • akkoordenleer (open- en barré-akkoorden)
  • melodieleer
  • tabs en notenschrift
  • muzikaal gehoor

De elektrischegitaarlessen kunnen gevolgd worden als privéles. Je kunt gedurende een half jaar of een jaar lang wekelijks of om de week lessen volgen, of zelf bepalen hoeveel lessen je wilt afnemen met onze roostertool.

klik hier voor meer informatie en onze tarieven.

Wist je dat…?

…de gitaar het meest bespeelde instrument ter wereld is waarvan je de meest uiteenlopende klanken kunt horen in alle muziekstijlen?
… de gitaar makkelijk mee te nemen is en daarom vaak wordt bestempeld als ‘gezellig’ instrument?
… de gitaar vaak wordt ingezet bij allerlei gelegenheden zoals verjaardagen, feesten en partijen en om liedjes te begeleiden rond het kampvuur?

Woudrichem

Woudrichem