Zang

zang

te volgen als groepsles

Hardinxveld Gorinchem Woudrichem

Is zingen jouw grote passie of wil je graag beter leren zingen? Of je nu jong, oud, beginnend of gevorderd bent, onze zanglessen zijn geschikt voor iedereen.

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt en dat het ontspannend is om muziek te maken en met muziek bezig te zijn. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren zoveel mogelijk te leren over het instrument en de mogelijkheden daarmee.

• individuele, professionele coaching en begeleiding
  • volledig op maat gemaakte lessen
  • een perfecte locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • vele extra’s waaronder bandlessen.

Leer hoe je het beste uit jezelf en je stem kunt halen

Onze stem is het heel persoonlijk en maakt ons daardoor heel kwetsbaar. Als zanger(es) kun je jezelf niet achter een instrument verschuilen, maar sta je zelf volledig op de voorgrond. Om je stem optimaal te kunnen gebruiken, is oefening en verzorging van onze stembanden nodig. Sterker nog: ons hele lichaam moet in goede conditie zijn voor een goede zangkwaliteit.

Naast het ontdekken van de mogelijkheden van jouw stem leer je hoe je met jouw favoriete muziek mee kunt zingen. Daarnaast leer je meer over de geschiedenis zodat je de muziek beter kunt begrijpen en leer je hoe je jouw stem kan toepassen binnen een band.

Aspecten die tijdens de lessen aan bod komen:

• opwarmen van de stem
  • ademhaling, stembereik, stemfuncties
  • intonatie en klankkleur
  • verschillende manieren van stemgebruik
  • uitspraak, interpretatie
  • meerstemmigheid
  • training muzikaliteit
  • het eigen maken van een nummer/improvisatie
  • uitstraling, houding, (podium) presentatie, microfoongebruik
  • liedjes van jouw keuze

Kortom: alle technische aspecten om je zangstem goed te kunnen ontwikkelen en verantwoord te kunnen gebruiken, komen aan de orde.

Na 10 lessen is er de mogelijkheid om je behaalde resultaten vast te leggen door een eigen opname te maken in de studio van De Popschool. Klik hier om eerdere opnames van onze leerlingen te beluisteren.

De zanglessen zijn te volgen als privéles of als groepsles. Je kunt gedurende een half jaar of een jaar lang wekelijks of om de week lessen volgen, of zelf bepalen hoeveel lessen je wilt afnemen met onze roostertool.

klik hier voor meer informatie en onze tarieven.

Gorinchem
Woudrichem