Basgitaar

basgitaar

geen groepsles

Onze lessen zijn voor zowel de beginnende als de (ver)gevorderde bassist. Doordat al onze lessen worden afgestemd op de leerling kun je bij ons bas leren spelen vanaf 8 jaar.

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt en dat het ontspannend is om muziek te maken en met muziek bezig te zijn. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren zoveel mogelijk te leren over het instrument en de mogelijkheden daarmee.

Type bas of muziekstijl

Het maakt niet uit of je een akoestische, een elektrische, een 4- of een 5-snarige bas wilt leren spelen. De muziekstijl passen wij ook aan naar jouw voorkeur: pop, rock, klassiek, soul, dance etc. Dit maakt onze lessen geschikt voor alle soorten basgitaren en muziekstijlen.

• individuele, professionele coaching en begeleiding
  • volledig op maat gemaakte lessen
  • een perfecte locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • vele extra’s waaronder bandlessen.

Samen met de drums is de bas de stuwende motor van een band. De bas houdt de muziek bij elkaar met mooie, volle, lage tonen. Dankzij de super strakke timing kan iedereen in een band erop rekenen. De bas vraagt om een persoonlijkheid die je bij geen ander instrument terugvindt. Het bespelen van de basgitaar is dus een vak apart.

Tijdens de lessen ontdek je het instrument en leer je hoe je met jouw favoriete muziek mee kunt spelen. Daarnaast leer je over de geschiedenis om jouw muziek beter te gaan begrijpen.

Aspecten die tijdens de lessen aan bod komen:

• techniek (zoals aanslag, slap, solo)
  • timing
  • akkoorden en melodieleer
  • tabs en notenschrift
  • muzikaal gehoor
  • samenwerkings- analytisch- en muzikaal vermogen

De basgitaarlessen kunnen worden gevolgd als privéles. Je kunt gedurende een half jaar of een jaar lang wekelijks of om de week lessen volgen, of zelf bepalen hoeveel lessen je wilt afnemen met onze roostertool.

klik hier voor meer informatie en onze tarieven.

Volg jij dit vak? Help toekomstige cursisten een goede keus