Blokfluit

blokfluit

geen groepsles

De blokfluit is een zeer geschikt instrument om kinderen op een makkelijke en leuke manier de basis van muziek te leren. Omdat al onze lessen op worden afgestemd op de leerling, kunnen kinderen al vanaf jonge leeftijd bij ons terecht. De blokfluit is een leuk en veelzijdig instrument geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor ons is het maken van plezier het allerbelangrijkste. Muziek maken en daarmee bezig zijn moet vooral leuk blijven. Het is onze taak jou te stimuleren en te motiveren om steeds meer te leren over het instrument en de mogelijkheden daarvan.

Type muziekstijl

Met de blokfluit kun je eigenlijk alles spelen. Niet alleen oude muziek, maar ook jazz, pop, hedendaagse muziek en folk.

• individuele, professionele coaching en begeleiding
  • volledig op maat gemaakte lessen
  • een perfecte locatie voorzien van alle faciliteiten om jouw leerproces te ondersteunen
  • vele extra’s waaronder bandlessen.

Naast het ontdekken van het instrument, leer je tijdens de lessen op speelse manier noten lezen en ritmes spelen. In korte tijd zul je al eenvoudige (kinder)liedjes kunnen spelen. Daarnaast leer je over de geschiedenis om de muziek en het instrument beter te begrijpen.

Aspecten die tijdens de lessen aan bod komen:

• bespelen van het instrument (techniek)
  • intervallen en toonladders (gehoor)
  • notenschrift lezen en schrijven (kennis)
  • liedjes spelen (repertoire)
  • ontwikkelen van toonvorming (intonatie)
  • ademhaling en improvisatie (muzikaliteit)

De blokfluitlessen worden als privéles aangeboden. Je kunt gedurende een half jaar of een jaar lang wekelijks of om de week lessen volgen, of zelf bepalen hoeveel lessen je wilt afnemen met onze roostertool.

klik hier voor meer informatie en onze tarieven.