Muziekles op maat in Hardinxveld-Giessendam

Wil jij graag muziekles krijgen van ervaren muzikanten in onze muziekschool in Hardinxveld-Giessendam of Woudrichem? Wij hebben een breed aanbod voor alle leeftijden en alle niveaus! Onze muzieklessen worden speciaal voor elke leerling samengesteld op basis van zijn of haar wensen. Bovendien krijg je bij De Popschool alleen les van ervaren leraren die zelf professioneel muzikant zijn of zijn geweest. Met onze passie voor muziek streven wij ernaar om het doel van iedere leerling te behalen. Of je nu alleen de basis wilt leren als nieuwe hobby of echt in een band of solo wilt optreden: wij staan voor je klaar.

Diverse lespaketten

Privé lessen of in groepsverband

Geschikt voor iedere leeftijd

Gitaar speler

Werk aan jouw dromen met professionele muziekles in Hardinxveld-Giessendam of Woudrichem

Ben je nog jong en onervaren of juist wat ouder en heb je al de nodige skills? Bij ons ben je altijd welkom om jezelf te verbeteren en je dromen waar te maken. Je kunt muziekles volgen in verschillende locaties in de regio Gorinchem, bijvoorbeeld in Hardinxveld-Giessendam of in Woudrichem. Hier helpen wij om jouw persoonlijke doel te bereiken. Om dit te realiseren bieden wij vele extra’s aan. Zo kun je bijvoorbeeld in een band spelen met andere leerlingen om samen met anderen muziek te kunnen maken.

Kies voor onze muziekschool en behaal resultaat

Wil je resultaat behalen met jouw muziekles in Hardinxveld-Giessendam of Woudrichem? Kies dan voor de lessen van De Popschool. Of je nu kiest voor drumles, gitaarles, pianoles of iets anders: wij helpen jou het maximale uit jezelf te halen. Vraag gratis een proefles aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0184-631546 of te mailen naar info@depopschool.nl.

Viool speler

Reviews

© De Popschool 2019. Alle rechten voorbehouden.
Proudly made by Brandstone