Zangles voor kinderen in Gorinchem

Als je op zoek bent naar een muziekschool die zangles voor kinderen aanbiedt, ben je bij De Popschool in Woudrichem en Gorinchem aan het juiste adres. Wij bieden zanglessen aan voor verschillende leeftijdscategorieën en alle niveaus. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al veel ervaring hebt opgedaan; wij verzorgen te allen tijde een leuk en leerzaam lesprogramma op maat.

Wekelijks les

Lessen in groepsverband

Geschikt voor iedere leeftijd

Ervaren muzikanten die zangles voor kinderen aanbieden in regio Gorinchem en Woudrichem

Bij De Popschool in Gorinchem en Woudrichem bieden we zangles aan voor kinderen én volwassenen. Bovendien worden onze lessen gegeven door professionele muzikanten die niet alleen veel ervaring hebben met het geven van muziekles, maar ook zelf op het podium hebben gestaan. Wil jij jouw droom waarmaken om een wereldberoemde zanger of zangeres te worden? Dan gaan onze docenten graag met je aan de slag. Heb je deze ambitie niet en wil je gewoon jouw zangstem verbeteren of voor het plezier beginnen met zingen? Ook dan kun je bij ons terecht! Wij stemmen de lessen volledig af op de persoonlijke wensen en behoeften van jou of jouw kind.

Bij de theaterles in onze muziekschool in Hardinxveld-Giessendam staan plezier en avontuur voorop.

Ontdek het uitgebreide lesaanbod online

Naast zangles bieden we ook andere muzieklessen voor kinderen aan in onze muziekschool in Gorinchem, Woudrichem en Hardinxveld-Giessendam. Wil jouw zoon of dochter bijvoorbeeld leren drummen of vindt hij of zij de akoestische gitaar wel interessant? Dan bespreken we graag met je de mogelijkheden. Bel voor meer informatie over ons lesaanbod naar 0184-631546 of stuur een e-mail naar info@depopschool.nl. Het is ook mogelijk om je kind direct aan te melden voor een proefles.

Reviews

© De Popschool 2019. Alle rechten voorbehouden.
Proudly made by Brandstone