Pim van den Hil

Drums, Produceren, Akoestische gitaar, Elektrische gitaar, Geluids-/ studiotechniek, Music 4 kids, Deel 1

Pim van den Hil is een ware ondernemer met een zeer bewogen muziekverleden. Hij heeft ervaring als veelzijdig muzikant, maar ook als eigenaar van o.a. een opnamestudio. Hier werkte hij samen met bekende namen als Hans Dulfer, Double G, El Kroppo, Eelco Gelling (Golden Earring), Joseph Bowie (USA), Steve Burton (UK) (producer van o.a. Whitney Houston, Janet Jackson en The Outlaws (USA) (2 Pac)

Hellouw

Eelke Mastebroek

Elektrische gitaar, Akoestische gitaar

Eelke is een ervaren gitarist/multi-instrumentalist, producer en is ruim tien jaar werkzaam als gitarist, coach, producer en docent bij verschillende muziekscholen.

In de laatste jaren heeft Eelke met vele artiesten/bands samen gewerkt, waaronder; Kyteman, Anouk, Bizzey, Postmen, Brace, Do, Rigby, Handsome Poets, Jeangu Macrooy, Joseph Bowie en vele anderen.

Walter Leendertse

Percussie, Akoestische gitaar, Mandoline, Piano/Keyboard, Djembé, Cajon

Walter is van jongs af aan bezig geweest met muziek. Hij heeft in verschillende bands gespeeld en begeleidt een aantal koren. Naast docent op De Popschool is Walter actief als muziekdocent in het voortgezet onderwijs.

Steven Rietveld

Saxofoon, Akoestische gitaar, Dwarsfluit, Blokfluit, Theorie/Solfege, Music 4 Kids, Deel 2

Steven Rietveld, geboren te Gorinchem in 1985, is uitvoerend muzikant sinds 2009. Hij  studeerde Lichte Muziek aan het Conservatorium van Rotterdam waar hij les kreeg van o.a. Benjamin Herman, Milan Bonger, Ben van den Dungen, Simon Rigter en Dick de Graaf. Tevens volgde hij een opleiding Docent Muziek aan hetzelfde conservatorium waar hij zich ontwikkelde in het lesgeven aan groepen kinderen in het basis- en middelbaar onderwijs.

John Spuls

Piano/Keyboard

John Spuls speelt al sinds zijn 9de piano. Hij heeft toen een aantal jaren prive-les gehad waarbij voornamelijk klassieke muziek aan bod kwam. Al snel merkten zijn ouders/docenten dat zijn vooruitgang enorm snel ging en vanaf zijn 14de speelde hij daarom piano in restaurants en hotels. Voorbeelden daarvan zijn de Heeren van Slydregt in Sliedrecht en het Fletcher hotel in Amsterdam. Ook op school wisten ze dat hij goed piano speelde en vroegen hem continu voor verschillende uitvoeringen etc.

Hellouw

Renee van Rooij

Zang, Popkoor

Renée wist al op jonge leeftijd dat muziek haar roeping is. Vanaf haar 10e jaar volgde zij zang- en gitaarlessen en sindsdien grijpt zij elke gelegenheid aan om op het podium te staan. Ze deed mee aan talentenjachten, zong in de Vocal Group en Big Band van haar school, trad op bij diverse schoolavonden en zong in coverbands ‘Bryce’ en ‘On the Cover’. Op 16-jarige leeftijd deed zij auditie voor de Nederlandse Pop Academie, waaraan zij in 2015 afstudeerde.

Remco Kuijpers

Akoestische gitaar, Elektrische gitaar, Basgitaar, Theorie/Solfege, Singer/songwriting

Remco begon op zijn 15e met gitaarspelen en werd al snel betoverd door dit prachtige instrument. Naast zijn werkzaamheden als gitaardocent is hij actief als uitvoerend muzikant in diverse bands en ensembles. Zijn eerste podiumervaring proefde naar meer en hij begon een studie aan het Utrechts conservatorium. Hier heeft hij les gehad van o.a. Wim Bronnenberg en Eef Albers.

Jeffrey van Duffelen

Drums, Cajon

Jeffrey heeft, na het voltooien van de Hogeschool voor Muziek en Theater te Rotterdam, privélessen gevolgd bij Fred van Vloten. Via deze weg kwam hij terecht in de sessie-wereld. Als vast bandlid van de Eelco Gelling Band heeft Jeffrey als begeleidingsmuzikant zijn sporen verdiend op internationale podia.

Gorinchem

Rick van der Vlist is een allround drummer en heeft met zijn 30 jaar ervaring zijn sporen wel verdient door te spelen met allerlei bands en sessies. Van bands met eigen werk tot coverbands

Double G

Rap, Produceren, Music Video Producer

Georgios Lazakis, ook bekend als Double G, draait al jaren mee in de muziekwereld. Hij behaalde succes van het winnen van ‘Rock Around The World’ met Devastators tot zijn immense succes met de Kyteman’s Hip Hop Orchestra. Hiervoor heeft Georgios inmiddels een gouden en platina plaat op zijn naam staan. Zijn talent en passie zijn beloond met optredens op Lowlands tot aan Soweto in Zuid Afrika. Naast optreden en muziek maken, geeft Georgios workshops hiphop.

Gorinchem

Aleida Groeneveld begon met vioolspelen toen ze 7 jaar was. Na een paar jaar les werd ze lid van Symfonieorkest Merwe Sinfonietta o.l.v. Michiel van Vliet in Gorinchem waar ze doorstroomde van de derde naar de eerste violen, soleerde en nu nog regelmatig meespeelt tijdens concerten.

CEES VISET

Akoestische gitaar

IN MEMORIUM

Zeer onverwacht is onze gitaardocent Cees Viset (1960) afgelopen zomer overleden. Cees was muzikant in hart en nieren. Op de vraag wanneer Cees het liefst muziek maakte, antwoordde zijn omgeving eensgezind: van ’s morgensvroeg tot ’s morgensvroeg.

Pim van den Hil

Eelke Mastebroek