Music 4 kids, Deel 1

in overleg

groepsles

Cursus: Music 4 kids, Deel 1

De Popschool heeft een cursus ontwikkeld voor de allerkleinsten (vanaf 4 jaar) waarin uw kind spelenderwijs de basis van muziek en muziektheorie ontdekt en kennis maakt met verschillende muziekstijlen en instrumenten.

Doordat we werken met groepjes van maximaal 4 kinderen, is er veel aandacht voor elk kind. Door middel van het zingen van liedjes, muzikale spelletjes en het bespelen van verschillende (kleine) instrumenten. Zet u kind de eerste stapjes in de wondere wereld van de muziek en zal deze cursus een zeer grote bijdrage hebben in de algemene muzikale kennis van uw kind.

Bovendien worden naast het stimuleren van ritme en muzikaliteit hierin ook de motoriek en het gehoor geprikkeld en getraind en leren de kinderen ook samen te spelen.

Elke les zal er een ander instrument uitgelicht worden. Enkele instrumenten die in dit programma aan bod komen, zijn o.a. blokfluit, diverse klein percussie, drums, gitaar, keyboard, xylofoon, boomwhackers, mondharmonica en nog veel meer.

Na het afronden van dit programma krijgt uw kind een certificaat met daarin de behaalde resultaten gerapporteerd en kunt uw kind doorstromen naar ‘Deel 2’ of zich gaan richten op een specifiek instrument.

Doel: kennismaking met muziek en diverse instrumenten
Aantal lessen: 16 lessen
Duur les: 30 minuten
Frequentie: Wekelijks