Music 4 kids
Deel 1

6 en 7 jaarprivéles
in overleg


groepslesHardinxveldDoel cursus

Kennismaking met muziek en diverse instrumenten.

Voor wie?

Lekker muziek maken moet voor iedereen mogelijk zijn! Daarom heeft De Popschool een cursus voor de allerkleinsten (vanaf 6 jaar) ontwikkeld. Laat jouw kind tijdens de cursus spelenderwijs de basis van muziek en muziektheorie leren en kennismaken met diverse muziekstijlen en instrumenten. Deze eerste stappen in de wondere wereld van muziek zorgen voor een grote bijdrage in de algemene muzikale kennis van jouw zoon of dochter.

Inhoud van de cursus

We werken met groepjes van maximaal 4 kinderen, zodat er voor ieder kind genoeg aandacht is. We zingen liedjes, spelen muzikale spelletjes en bespelen diverse kleine instrumenten.

Niet alleen het ritme en de muzikaliteit worden gestimuleerd, ook de motoriek en het gehoor worden geprikkeld en getraind. En doordat we in kleine groepjes werken, leren de kinderen ook samen te spelen.

Elke les focussen we ons op een ander instrument. Instrumenten die onder andere tijdens de Music 4 Kids cursus aan bod komen, zijn de blokfluit, kleine percussie, drums, gitaar, keyboard, xylofoon, boomwhackers, mondharmonica. 

Na afronding van de cursus

Aan het eind van de cursus wordt er een certificaat uitgereikt met hierin alle behaalde resultaten. Hierna is het mogelijk om jouw kind te laten doorstromen naar ‘Deel 2’ of zich al op een specifiek instrument te richten.

Lesduur en kosten

De cursus Music 4 Kids (deel 1) wordt in groepsvorm bij onze muziekschool in Hardinxveld gegeven. Privéles is in overleg mogelijk.

Aantal lessen? 16 lessen
Duur les? 30 minuten
Frequentie? wekelijks
Kosten? 25 euro per maand (half jaar)

Aanmelden voor de cursus

Klinkt de cursus Music 4 Kids (deel 2) van De Popschool als iets voor jouw kind? Geef hem of haar op via het volgende formulier.

Docenten en Locaties

Hardinxveld
Woudrichem
Hellouw

reacties van cursisten

Volg jij dit vak? Help andere cursisten om een goede keus
te maken en schrijf een korte recensie/review!