Music 4 kids

in overleg

groepsles

Doel cursus

Kennismaking met diverse instrumenten.

Voor wie?

Lekker muziek maken moet voor iedereen mogelijk zijn! Daarom heeft De Popschool cursussen voor de allerkleinsten ontwikkeld. Aansluitend op onze Music 4 Kids (deel 2) heeft De Popschool ook nog een speciaal verdiepingsprogramma ontwikkeld. De kinderen gaan aan de slag met de meest voorkomende pop instrumenten. Dit derde deel van de cursus is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Inhoud van de cursus

Gedurende een periode van 6 maanden gaan we dieper in op de meest voorkomende pop instrumenten. Daarnaast worden zowel de muzikaliteit, motoriek als het gehoor getraind. Spelenderwijs bouwt jouw kind een betrouwbare basis op voor zijn of haar muzikale loopbaan dankzij de opgedane muziektheorie.

We werken met groepjes van maximaal 4 kinderen, zodat er voor ieder kind genoeg aandacht is. Deze derde cursus bij De Popschool helpt het kind om goed te ontdekken met welk instrument hij of zij verder zou willen gaan.

De instrumenten die gedurende de cursus onder andere aan bod komen:

• Drums
  • Gitaar
  • Piano / keyboard
  • Diverse percussie instrumenten
  • Zang

Na afronding van de cursus

Aan het eind van de cursus wordt er een certificaat uitgereikt met hierin alle behaalde resultaten. Hierna kan jouw kind zijn of haar favoriete instrument leren spelen.

De cursus Music 4 Kids (deel 3) wordt in groepsvorm bij onze muziekschool in Hardinxveld gegeven. Privéles is in overleg mogelijk.

Aantal lessen? 16 lessen
Duur les? 30 minuten
Frequentie? wekelijks
Kosten? 25 euro per maand (half jaar)

Aanmelden voor de cursus

Klinkt de cursus Music 4 Kids (deel 3) van De Popschool als iets voor jouw kind? Geef hem of haar op via het volgende formulier.

Woudrichem
Hellouw