Music 4 Kids, Deel 3

in overleg

groepsles

Cursus: Music 4 Kids, Deel 3

Aansluitend op deel 2 heeft De Popschool een  verdiepingsprogramma ontwikkeld. In dit programma wordt er dieper ingegaan op de meest voorkomende pop instrumenten en wordt er naast de muzikaliteit ook de motoriek en het gehoor getraind. Uw kind leert spelenderwijs de basis van de muziektheorie en maakt kennis met verschillende instrumenten.

In 6 maanden tijd ontwikkelt uw kind een betrouwbare basis voor zijn of haar muzikale loopbaan. Door dit programma is het makkelijker een keuze te maken voor een instrument om mee verder te gaan.

Doordat we werken met groepjes van maximaal 4 kinderen, is er veel aandacht voor elk kind en leren zij ook samen te spelen. De instrumenten die in dit programma aan bod komen, zijn o.a.:

– drums
– gitaar
– piano/keyboard
– diverse percussie-instrumenten
– zang

Na het afronden van dit programma krijgt uw kind een certificaat met daarin de behaalde resultaten gerapporteerd en kunt uw kind zich gaan richten op een specifiek instrument.

Doel: kennismaking met diverse instrumenten
Aantal lessen: 16 lessen
Duur les: 30 minuten
Frequentie: Wekelijks